Rebranding Facebook / Instagram naar Meta

De laatste ontwikkelingen over de rebranding van Facebook naar Meta zijn jullie waarschijnlijk niet ontgaan. Toch zijn er nog wel onderwerpen rondom deze rebranding, en het algeheel van de metaverse hieromheen, wat van waarde is om te bespreken.

Als wordt gesproken over de metaverse dan komen onderwerpen zoals het combineren van de fysieke en virtuele wereld of interactie door VR en AR aan bod. Hierbij wordt verder gepraat over hoe nieuwe apps worden ontwikkeld om de drempel tussen online en offline steeds kleiner te maken. Met de rebranding van Facebook tot Meta is ook aangekondigd dat Meta mee zal gaan in de toekomst die de metaverse zal gaan bieden. Meta zal hierbij veel tijd en geld gaan investeren om dit te realiseren.

De metaverse is zeker een vlak waar marketeers hun ogen op gefocust moeten houden. Met alle nieuwe apps en gadgets die komen vanuit de metaverse liggen nieuwe kansen voor bedrijven. Deze omgeving van digitale content biedt bedrijven de kans om hun potentie nog verder te ontdekken en te ontwikkelen. Hoe effectief deze concepten uiteindelijk zullen zijn zal met de tijd duidelijk worden maar de basis ligt er.

Hey psst…

Denk jij nu: help? CARAMBA! staat voor je klaar. Ook als je met andere vragen rondloopt. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇