Rebranding Facebook / Instagram wordt Meta

De laatste ontwikkelingen over de rebranding van Facebook naar Meta zijn jullie waarschijnlijk niet ontgaan. Toch zijn er nog wel onderwerpen rondom deze rebranding, en het algeheel van de metaverse hieromheen, wat van waarde is om te bespreken.

Als wordt gesproken over de metaverse dan komen onderwerpen zoals het combineren van de fysieke en virtuele wereld of interactie door VR en AR aan bod. Het gaat vaak over de ontwikkeling van nieuwe apps om de drempel tussen online en offline kleiner te maken

Met de rebranding van Facebook tot Meta is ook aangekondigd dat Meta mee zal gaan in de toekomst die de metaverse zal gaan bieden. Meta zal hierbij veel tijd en geld gaan investeren om dit te realiseren.

De metaverse is zeker een vlak waar marketeers hun ogen op gefocust moeten houden. Met alle nieuwe apps en gadgets die komen vanuit de metaverse liggen nieuwe kansen voor bedrijven. Deze omgeving van digitale content biedt bedrijven de kans om hun potentie nog verder te ontdekken en te ontwikkelen. Hoe effectief deze concepten uiteindelijk zullen zijn zal met de tijd duidelijk worden maar de basis ligt er.