Ons Werk!

Binnen één jaar een organische groei van 36.000 websitebezoekers. 

PAULIES GINGER

CARAMBA! ondersteunt Paulies Ginger bij de online performance van de Shopify webshop. We denken mee, adviseren, geven tips en ondersteunen bij het opzetten en uitrollen van de campagnes.

TOPdesk

TOPdesk is een van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. Door onze nauwe samenwerking met de sector MSP fungeren wij als verlengstuk van hun marketingteam.

Nieuwe klanten bereiken via Google Ads, Pinterest, Facebook en Instagram. We hebben +1000 advertenties getest, met een positieve ROAS als resultaat.

Dé creatieve community in Haarlem. Naast events, verhuren zij creatieve hubs waar wij in onze tanden in hebben gezet om de zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. 

MOODIES

Dankzij onze influencer marketing goed te kijken naar de doelgroep en op zoek te gaan naar de perfecte match, heeft Moodies meerdere sales gedraaid. Dit is meetbaar dankzij de unieke kortingscodes. Met deze campagne heeft Moodies 150% van de investering terugverdiend.

Kunst centrum haarlem

Kunst Centrum Haarlem is al 50 jaar een begrip in de regio, maar onder de ‘jongere’ doelgroep is dit een minder bekend concept. Aan ons de taak om de verschillende onderdelen van Kunst Centrum Haarlem onder de aandacht te brengen. 

Snelstart

Wij maken slim gebruik van big data voor Display-campagnes, ondersteunen bij de creatie van video en campagnebeeld en zetten YouTube-campagnes op.

Fysiotherapie Rijnmond

Door middel van SEO werkzaamheden, website optimalisatie én Google Ads campagnes verbeteren wij de vindbaarheid van de grootste fysiotherapie praktijk in regio Rijnmond.

Voor Meewind werven we investeerders voor de duurzame fondsen én vergroten we de naamsbekendheid. Hiervoor maken we gebruik van complexe datacampagnes via Facebook en display advertising. 

Boekweit Olie

Full service marketing. Via online en offline kanalen stimuleren we naamsbekendheid en vindbaarheid van de grootste makelaar in regio Hoorn.