OVER ONS

Wij zijn CARAMBA! Hét marketingbureau dat werkt aan digitaal resultaat. Geen luchtkastelen, maar focus op groeikansen die leiden tot meer resultaat voor jouw bedrijf. 

Ons team bestaat uit specialisten, ieder met een eigen expertise. We zijn jouw partner in online strategie, SEO, SEA, e-mailmarketing, big data, website ontwikkeling, display, social media, e-commerce en leadgeneratie. 

Over ons

Wij zijn CARAMBA! Hét marketingbureau dat werkt aan digitaal resultaat. Geen luchtkastelen, maar focus op groeikansen die leiden tot meer resultaat voor jouw bedrijf. 

Ons team bestaat uit specialisten, ieder met een eigen expertise. We zijn jouw partner in online strategie, SEO, SEA, e-mailmarketing, big data, website ontwikkeling, display, social media, e-commerce en leadgeneratie. 

Marketingbureau Haarlem achter de schermen

Wij beloven...

 • Bij ons ben je geen nummer, behalve #1.
 • Je hebt zelf toegang tot alle accounts.
 • Je hebt één vast aanspreekpunt met wie je regelmatig overleg hebt.
 • Elke twee weken bespreken we de voortgang. We zitten er bovenop.
 • Geen geautomatiseerde rapportages. We praten je graag zelf even bij.
 • Het is voordeliger dan een eigen inhouse marketeer.
 • We voorzien je van creatieve ideeën.
 

onze werkwijze

STAP 1

Koers bepalen

Wat is jouw eindbestemming en welke koers moeten we varen om daar te komen? 

Met elkaar benoemen we de marketingdoelen, we onderzoeken waar kansen liggen en presenteren de online strategie die we willen uitrollen. Onze plannen zijn gebaseerd op data en hierdoor sneller succesvol.

STAP 2

fundament bouwen

We starten met de bouw van een toekomstbestendig marketingfundament. 

Alle basisvoorwaarden voor succes zetten we op z’n plek en de eerste resultaten worden zichtbaar. Denk hierbij aan:

 • Website optimalisatie
 • Meetbaarheid en conversies
 • Google Ads herstructureren
 • Starten met SEO-optimalisaties
 • Inrichten e-mailmarketing
 • Opbouw van campagnes
 • Creatie advertentiemateriaal

STAP 3

maandelijkse groei

Nu het fundament staat, kunnen we elke maand gaan werken aan groei. Met onze Smart Marketing werkwijze willen we zo snel mogelijk de gewenste resultaten te behalen. Proberen, leren, opschalen!

Elke drie weken bespreken we de voortgang en bepalen we de to do’s.

We zitten bovenop de bal.

wat onze klanten zeggen

Caramba is een fijne partner om mee samen te werken. Ze denken mee in de doelstelling die je wil behalen en helpen mee met creatieve oplossingen voor als campagnes nog niet optimaal lopen. Ze zorgen voor goede updates zodat je op de hoogte blijft van de lopende campagnes. 

MICHELLE SCHREUDERS

Samenwerken met de specialisten van CARAMBA is fijn. Het is een zeer betrokken partij die graag van A tot Z met je mee denkt om meer (online) succes te behalen. De ideeën zijn vaak erg creatief, goed doordacht en sluiten goed aan op de missie en visie van het bedrijf. Ben je op zoek naar meer conversies en (online) omzet, dan ben je bij CARAMBA aan het juiste adres!

RAIMON BEKKER

stuff people asking us

📞   Ons wél bellen

We houden van korte lijnen. Je mag ons dus altijd bellen, mailen en appen. Wist je dat je binnen ons team één vast aanspreekpunt hebt? Hij of zij weet alles over jouw bedrijf en waar jullie nu staan. Geen kastje – muurtje dus. Meteen even bellen?

🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑   Mulitplayer loading...

Onze samenwerkingen zijn heel divers. Direct met de ondernemer, ondersteunend aan de inhouse marketeer of in co-creatie met andere bureaus. Wij zijn zo veelzijdig als Lego. 🙂

🚀   Vandaag gebriefd, morgen live?

Nee, zo werkt het niet. Wij maken impact voor onze klanten doordat we onze acties baseren op data. Tijdens onze samenwerking gaan we in stappen werken aan jullie succes. Onderzoeken, proberen en opschalen wat werkt!

⭐   Size doesn’t matter

Wij staan klaar voor elke ondernemer en elke organisatie die wil groeien. De belangrijkste graadmeter is of we impact kunnen maken binnen jouw online speelveld.

🍆   Doen we het wel veilig?

Privacy, cookies, privacy statements, auteursrecht, AVG… Voor ons allemaal kraakheldere materie. Wij hebben hier dagelijks mee te maken en nemen de regelgeving serieus. Zo kunnen we allemaal rustig slapen.

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇

Contact

marketingbureau-haarlem