Meewind

Met meer dan 9.000 beleggers en al 10 jaar succes in duurzame investeringen is Meewind een bekende naam in de investeringsmarkt. Meewind is een financieel dienstverlener voor het beleggen in wind- en zonne-energie. Met de verschillende fondsen investeren zij in duurzame projecten en bedrijven. Onze samenwerking is tot stand gekomen door hun enorme groei-ambitie. Hoe we dit samen aangepakt hebben? Lees verder! 

Het probleem? Een enorme groei-ambitie!

Meewind wilde groeien en de standaard wervingsacties leverde niet genoeg nieuwe participanten op. Om tóch groei te realiseren had Meewind veel grotere aantallen nieuwe beleggers nodig. Maar beleggen leeft in Nederland (nog) niet enorm bij het brede publiek.

Social Advertising

Meewind is een begrip in de duurzame investeringsmarkt. Meewind maakt al geruime tijd gebruik van verschillende – meer traditionele – kanalen als radio en televisie (NPO). Het was onze taak om de boodschap ook via social media kanalen bij de doelgroep te brengen. We zijn met hun hoge kwaliteit mediaproducties aan de slag gegaan. Door gebruik te maken van slimme data oplossingen kunnen wij de specifieke doelgroep van Meewind bereiken met relevante advertenties. Met onze externe data tooling houden we de ‘waste’ zo klein mogelijk en kunnen wij een zeer goede campagne-efficiëntie bieden 

Door deze aanpak hebben we een bovengemiddelde CTR weten te bereiken en meegeholpen aan de miljoenen investeringen die gedaan zijn door beleggers.

Data & Display

Wij zetten dezelfde slimme data tooling in voor Display advertenties voor Meewind. Het is heel belangrijk om de juiste boodschap, aan de juiste doelgroep en op het juiste moment te vertonen. Op basis van de huidige data zoeken we vergelijkbare personen. De kans is dan groot dat zij ook interesse hebben in duurzame energie projecten. Op deze manier maken ze kennis met Meewind en hun mogelijkheden om te participeren.

App Marketing & Leadgeneratie

Meewind heeft voor hun participanten een sterke en gebruiksvriendelijke app ontwikkeld. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat deze app ook daadwerkelijk gedownload wordt door de huidige beleggers. Steeds meer jonge mensen hebben interesse in duurzaam beleggen. Met deze app zetten zij gemakkelijk de eerste stap om hun portfolio op te bouwen.  Wij zetten social media campagnes in waarbij we sturen op App installaties. 

Ben je benieuwd of een van deze strategien ook bij jouw organisatie of merk past? Neem dan contact met ons op. 

meewind-app

Ben jij klaar voor next level marketing? Let's meet!