BD Containers

BD Containers verkoopt en verhuurt zeecontainers aan bedrijven en particulieren. De eigenaren, Maarten en Barry, stapten zes jaar geleden met hun eigen concept in de zeecontainermarkt.

Het resultaat in één jaar

We hebben een flink aantal hoge posities geclaimd in Google, zoals ‘zeecontainer huren’. Dit is een generieke term, maar toch staan we op de eerste positie in Google. Op ‘afmeting zeecontainer’ hebben we zelfs een rich snippet behaald. Het aantal aangevraagde offertes is het afgelopen jaar bijna verdubbeld, terwijl de gemiddelde kosten per aanvraag met 7% daalden (t.o.v het jaar daarvoor).

Groei van

+ 0
Organische bezoekers

Aantal offerte aanvragen

+ 0 %
toegenomen

Aantal ingevulde contactformulieren

+ 0 %
toegenomen

Hoe kies je een marketingpartner?

Marketing is een bepalende factor voor succes, maar de strategie en de organisatie moeten passen bij de organisatie. “Wij wilden een betrouwbaar iemand die betrokken is bij ons bedrijf voor lange termijn”. Vanwege een eerdere succesvolle samenwerking, kwamen zij bij CARAMBA! terecht.

“Als je terugkijkt zijn de marketingstappen die we samen genomen hebben goed geslaagd. Iedere twee weken werkt onze marketeer een ochtend bij ons op locatie. Dat is goed voor de samenwerking en we kunnen dan gelijk even sparren over marketingacties. Deze samenwerking is meer dan alleen het leveren van werk. Je weet wat je aan elkaar hebt. In de tussentijd zijn we regelmatig aan het reflecteren: ‘Hoe is de groei van de organisatie?’ ‘Wat is ons budget?’ ‘Kunnen we extra marketingacties oppakken?’

BD-Small-40-p3q0qz7j3olu3at7d8lwaq7kors8vv51wkky6534pg

Direct impact

Bij aanvang van de samenwerking zijn we meteen gestart met het opzetten van kanalen waarvan je weet dat deze impact maken. Daarom hebben we een resultaatgerichte Google Ads strategie neergezet zodat BD Containers direct vindbaar werd op belangrijke zoektermen als ‘zeecontainer huren’.

BD-Small-10

In beeld bij de klant

Daarna zijn we aan de slag gegaan met SEO. Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Kansrijke zoektermen hebben we in kaart gebracht en gebruikt om de website te verrijken met de juiste informatie op het juiste moment in het aankoopproces.

We kwamen tot de conclusie dat iedereen start met zoeken naar de afmetingen van een container. Dankzij een nieuwe pagina staat BD Containers nu op positie 1 in Google mét een rich snippet. Iedere potentiële klant komt vanaf het eerste moment in aanraking met BD Containers, want we hebben o.a. nog 19 van dit soort snippets behaald.

nieuwe website

Zodra er meer budget vrijkwam konden wij de marketingstrategie uitbreiden en doorontwikkelen. Steeds meer laagjes toevoegen en bestaande campagnes optimaliseren om het maximale resultaat uit het marketingbudget te halen.

In november 2018 hebben we samen een geheel nieuwe website neergezet. Deze website is sneller, moderner en sluit aan bij de identiteit van BD Containers. Zodra je een website hebt die technisch gezien helemaal strak staat en gebruiksvriendelijk werkt, dan zie je dat terug in de resultaten. Meer rendement uit je marketingbudget, meer klanten en dus meer omzet.

bd containers

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇