Snelwegreclame inkopen

Snelwegreclame is één van de meest herkenbare manieren van reclame. Het bereik is gigantisch en dankzij vernieuwende technologie wordt snelwegreclame steeds interessanter. 

✓ Wat kost snelwegreclame?
✓ Waarom snelwegreclame?
✓ Reclame langs de weg

Snelwegreclame inkopen?

Buitenreclame is een strategische keus om je product/dienst onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Langs alle belangrijke snelwegen in Nederland staan diverse reclamemasten. 

Op sommige locaties in Nederland staan bepaalde reclamemasten zelfs relatief dicht achter elkaar (a2) waardoor de attentiewaarde van de boodschap wordt verhoogd. 

Als onafhankelijke partij vertellen we graag welke masten het meest interessant zijn voor jouw campagne. Daarnaast regelen wij de meest scherpe inkooptarieven voor de beste locaties in Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de kosten inzichtelijk te krijgen.

Digitale snelwegreclame

Tegenwoordig zijn steeds meer reclamemasten digitaal uitgevoerd. Deze digitale masten noemen we ook wel DOOH advertising. DOOH advertising staat voor digital out of home, hier vallen ook de digitale billboards onder. 

De voordelen van Digital Out Of Home:

  • De kosten zijn vaak lager, omdat er meerdere advertenties getoond kunnen worden van meerdere adverteerders. 
  • Er zijn geen kosten voor het wisselen van de posters.
  • Je kunt advertenties wisselen op basis van het tijdstip van de dag. Neem bijvoorbeeld McDonald’s, zij bieden zowel ontbijt als avondmaaltijden. Zo kan McDonald’s in de ochtend het ontbijtje promoten en in de avond het Big Mac menu! Briljant toch? 
 

Ook voor jouw bedrijf is de digitale snelwegreclame een interessant kanaal om op te vallen. Digitale snelwegreclame zorgt namelijk voor meer attentie, er is meer mogelijk, je bent relevanter en je kunt de nieuwste technologieën erop loslaten!

 

Snelwegreclame tarieven

Om een inschatting te geven van de kosten hebben wij een overzichtelijk tabel gemaakt. Aan deze kosten kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien de kosten afhankelijk zijn van een hoop factoren die vaak veranderen. Wat wel zeker is, is dat wij de snelwegreclame altijd scherp kunnen inkopen.  

  • Kosten voor 1 week: 10.000 euro
  • Kosten voor 2 weken: 19.000 euro
  • Kosten per 4 weken: 45.000 euro
 

Deze kosten zijn gebaseerd op de bekendere snelwegen van Nederland. 

Reclamebord langs de weg

Heb je een beperkt budget of opereer je voornamelijk in een lokaal gebied? Kies dan voor lokale reclameborden langs de weg. De kosten voor dit soort reclameborden binnen de bebouwde kom zijn goedkoper, omdat het formaat kleiner is en minder mensen voorbij rijden.

Ben jij bijvoorbeeld een lokale onderneming die sportartikelen verkoopt? Dan kun je overwegen om reclameborden te plaatsen in de buurt van sportvelden of sportscholen.

Reclameborden inkopen?

Ons team hebben we de juiste ervaring en middelen om abri’s of driehoeksborden tegen een scherpe prijs te leveren. We ondersteunen jou bij het ontwikkelen van de uitingen en beheren bijbehorende tools om het resultaat meetbaar te maken. Het enige wat jij als ondernemer verder moet doen is zorgen voor tevreden klanten.

Vraag offerte aan voor snelwegreclame


Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Contact

marketingbureau-haarlem