Gamification

Het spelen van games geeft uiteraard plezier. Maar wist je dat het voor veel meer doeleindes ingezet worden dan slechts entertainment? Het succes hiervan zit ’m juist in de koppeling met het spelelement. Opdrachten of doelen uitvoeren aan de hand van gamification geeft namelijk plezier!

Bij gebruik van gamification worden spelelementen toegepast op de bijbehorende taak die moet worden voltooid. Denk hierbij aan een leertraject waar je doorheen moet lopen. Voor elke leermodule die je afmaakt, krijg je toegang tot het volgende “level”. Ook in marketing kan gamification worden toegepast om meer zichtbaarheid, interactie en naamsbekendheid te creëren. Denk aan het vertellen van verhalen, beloningssystemen, een verzamel- of spaaractie of natuurlijk een echte game. Doordat dit vaak een aanmelding vereist, ontvang je ook nog eens veel meer data over je klanten.

Hey psst…

Denk jij nu: help? CARAMBA! staat voor je klaar. Ook als je met andere vragen rondloopt. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇