Adverteren op Twitch

Bijna elke pagina of website die je op het internet bezoekt bevat een vorm van adverteren. Dat kan bijvoorbeeld een display- of zoekadvertentie zijn die je tegenkomt bij het zoeken op Google, maar dit kan ook een videoadvertentie zijn die wordt afgespeeld voordat je de aangeklikte content kan zien.
Al deze vormen en meer zijn ook beschikbaar op één van de meest opkomende platformen voor content (creatie) op het internet: Twitch.

Wat is Twitch?
Twitch is een streaming-platform waar content producenten allerlei onderwerpen van games👾 tot knutselen🎨 live kunnen delen voor bezoekers op Twitch. Gemiddeld bezoeken 30 miljoen mensen dagelijks dit streaming-platform. Twitch biedt daarmee ook manieren voor de content producenten om geld te verdienen aan de hand van functies zoals betaald abonneren of geld (Bits) doneren

Waarom Twitch voor bedrijven interessant kan zijn
Van deze 30 miljoen mensen is ongeveer 70% tussen de 16 en 34 jaar oud. Twitch kan dus een ideale plek zijn voor bedrijven die een jonge doelgroep op het oog hebben. Met de mogelijkheden qua type advertenties (bijv. via de Homepage Carousel) kan Twitch goed helpen bij alle fases waar een mogelijke klant nu in zit.

Hey psst…

Denk jij nu: help? CARAMBA! staat voor je klaar. Ook als je met andere vragen rondloopt. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇