• Berichten
  • 95 procent van alle klikken gaat naar organisch

๐Ÿต๐Ÿฑ,๐Ÿฎ๐Ÿณ% van alle kliks gaat naar organische zoekresultaten

Wist jij dat 64,82% van alle online zoekopdrachten รผberhaupt ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—ธ ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜? Ohja, en maar ๐Ÿฎ,๐Ÿฒ% ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—ธ via Google Ads (betaald).

Maar dat wil dus รณรณk zeggen dat van ALLE kliks die gedaan worden op Google, ๐Ÿต๐Ÿฑ,๐Ÿฎ๐Ÿณ% ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—ธ๐˜€ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป gaan(!!)

Daarom zetten wij ook altijd een sterke SEO-strategie in om ervoor te zorgen dat hun websites ook organisch goed te vinden zijn.

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantalย organische bezoekers met +36.000! personen in รฉรฉn jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met รฉรฉn campagne.ย 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen.