Mediabureau Haarlem | CARAMBA!

De kracht van media is gigantisch en niet meer weg te denken uit ons leven. Of het nu gaat om ontspanning, communicatie met vrienden of een organisatie die graag een boodschap overbrengt. Wil je weten hoe jij de kracht van media en communicatie het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf?

Lees snel verder en ontdek wat CARAMBA! voor jou kan doen!

Wat doen wij als mediabureau?

Wij zijn het mediabedrijf uit Haarlem en helpen andere bedrijven graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van mediaplannen. Als online mediabureau zijn wij de specialist om te onderzoeken welke medium het beste bij jouw doelgroep past. Maar let op, deze opdracht is er niet makkelijker op geworden. De laatste tien jaar heeft de consument vier keer zoveel boodschappen onder ogen gekregen.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf de juiste doelgroep aanspreekt? Om dit te bereiken werken wij met alle online platformen. Denk aan Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Display platformen, emailmarketing tools en ga zo maar door. Door het bepalen van de juiste mediaselectie – ook in combinatie met offline mediacampagnes – bereiken wij het maximale rendement.

Online of offline mediabureau?

Ook offline weten wij welk medium het best passend is voor jouw doelgroep. Offline campagnes kunnen in het ‘online media geweld’ juist extra opvallen. Het is de kunst om offline campagnes met online uitingen te combineren om de boodschap te versterken. Soms adviseren wij een organisatie om een offline campagne te ontwikkelen als de doelgroep weinig gebruikmaakt van online media. Als online mediabureau blijven we breed kijken. Dus ook naar de offline mogelijkheden.

Mediabureau of een online marketingbureau?

Is CARAMBA een mediabureau of online marketingbedrijf? Deze twee termen worden veelal door elkaar gebruikt. Maar, er zijn wat verschillen. CARAMBA is jouw full service online marketingbedrijf.

Als online marketingbureau gaan we aan de slag met jouw marketing vraagstuk en werken dit uit tot een resultaatgerichte en creatieve marketingstrategie.

En nu komt het. Zodra wij adviseren om radio of televisie commercials in te zetten, gaan onze collega’s van het mediabedrijf aan de slag. Hierbij kijken we uiteraard dat de gekozen media zo kosten efficiënt mogelijk wordt ingezet. Het inzetten van ons mediabedrijf is de stap na het bepalen van de beste marketingstrategie.

Welke rol speelt het reclamebureau in dit proces?

Naast het mediabureau en een online marketingbureau heb je ook nog het reclamebureau. Waar zijn zij verantwoordelijk voor? Als de marketingstrategie is bepaald, gaat er ook een briefing naar ons reclamebureau. Zij richten zich op het visual design, dus hoe de strategie omgezet wordt naar beeldmateriaal. Het reclamebureau maakt alle plannen zichtbaar in een creatief concept. Als online marketingbureau werken wij direct samen met een reclamebureau en hierdoor blijft het gehele proces onze zorg.

Kennismaken?


CARAMBA! Jouw mediabureau!

Kies je voor CARAMBA! Als jouw mediabureau? Dan steken we graag de handen uit de mouwen. Ieder kwartaal kijken we wat het beste werkt voor jouw bedrijf en passen, indien nodig de strategie aan. Bij ons heb een vaste senior marketeer als aanspreekpunt. Naast de online vergaderingen die we met je inplannen vinden we het ook leuk om bij jou op kantoor langs te komen. We maken graag persoonlijk kennis zodat we samen een goed team vormen voor al jouw marketingwerkzaamheden.

Creatieve en opvallende campagnes

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇

Contact

marketingbureau-haarlem