INFLUENCER AGENCY

Een influencer agency is een bedrijf dat merken helpt bij het vinden, managen en samenwerken met social media influencers. Er zijn verschillende soorten influencer agencies. Het eerste type is degene die alle aspecten van de relatie tussen het merk en de influencer beheert. Deze bureaus regelen alles, van het vinden van een geschikte influencer, het onderhandelen over contracten en ervoor zorgen dat er een goede match is tussen het merk en het publiek van de influencer. Het tweede type bureau zorgt alleen voor het vinden van een geschikte influencer voor een bepaalde campagne. Ze zullen geen contractonderhandelingen voeren of ervoor zorgen dat er een goede match is tussen het merk en het publiek van de gekozen influencers.

Cherrypickin’ – Influencer marketing agency

CherryPickin’ is een influencer marketing agency. Wij zorgen namelijk voor alle aspecten tussen merk en influencer. Wil je liever zelf geschikte influencers vinden? Dat kan natuurlijk ook. Wij nemen eventueel de onderhandeling en contracten van je over. Daarnaast zorgen wij ook voor de creatieve insteek van de campagnes. Daar komt het stuk marketing naar voren. We zijn ervaren marketeers en willen influencer marketing integreren in jouw volledige marketingplan zodat het naadloos aansluit op alle andere campagnes. Daarom noemen wij onszelf een influencer marketing agency. 

Influencer agency Nederland

In Nederland vind je een aantal grote en kleine influencer agencies die steeds populairder worden. Ze verbinden merken met bloggers, youtube sterren en Instagram influencers met de juiste demografische doelgroepen om relevante inhoud te creëren die zowel informatief als creatief is. 

Het maakt niet uit waar jouw merk gevestigd is. Veel influencers wonen ook overal verspreid in Nederland en zijn best bereid om een stukje te reizen als er sprake is van een leuke offline campagne.

Influencer agency amsterdam

Vooral in Amsterdam vind je een aantal goede bureaus. CherryPickin’ is zelf in het knusse Haarlem gevestigd zodat we dichtbij Amsterdam zitten, maar ook bedrijven in andere delen van het land kunnen helpen met influencer marketing.

Het maakt voor ons niet uit waar jouw bedrijf gevestigd is. De eerste kennismaking en werkbesprekingen kunnen we online doen (met Teams, Google Meet of Zoom). En ook wij stappen graag een keer in de auto om bij jou op bezoek te gaan.   

micro influencer agency

Een bureau voor micro influencers is gespecialiseerd in het vinden en aanhaken van micro-influencers. Zij hebben vaak een hechte band met hun volgers, waardoor ze jouw boodschap overtuigend aan de doelgroep kunnen overbrengen. De unieke kracht van micro-influencers zit ‘m in de hecht band én creativiteit van de content. 

Offerte aanvragen voor influencer marketing?


Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Contact

marketingbureau-haarlem