Prénatal

Prénatal is opgericht in 1959 en vandaag de dag de grootste specialist voor vrouwen en kinderen. In totaal hebben ze 44 winkels verspreid over heel Nederland. Online zijn ze ook succesvol met een uitgebreide webshop. In aanloop naar de feestdagen hebben wij hen geholpen met een live-sessie op Instagram. 

HET RESULTAAT VAN DE LIVESESSIE

In aanloop naar de feestdagen hebben we Prénatal geholpen met het organiseren van een livesessie op Instagram. We hebben twee influencers aangesloten en het programma van de avond gezamenlijk samengesteld. Door middel van een kortingscode hebben we naast een groot bereik ook een mooi aantal sales kunnen bereiken. 

De livesessie was heel succesvol en smaakt naar meer! 

0
Bereikte personen op Instagram
0 %
Engagement groei​

BEREIKTE PERSONEN OP INSTAGRAM

In totaal hebben we met deze livesessie op Instagram ongeveer hetzelfde aantal mensen bereikt als de vorige twee livesessies. Prénatal heeft zelf al een rijk opgebouwd Instagram-account en daardoor een goed bereik onder de doelgroep. Door de twee influencers aan te haken (zij kondigden het evenement op hun kanaal van tevoren aan) hebben we hun bereik hier aan toe kunnen voegen. 

ENGAGEMENT GROEI

Het mooiste resultaat van deze livesessie was de enorme groei aan engagement. Hiermee bedoelen we het aantal comments tijdens de livesessie. Hoe hebben dit gedaan?

  • Een zeer goede voorbereiding! Samen met het social team van Prénatal hebben we een uitgebreid script geschreven.
  • Briefing aan de influencers. De influencers werden uiteraard goed door ons gebriefd.
  • Creatieve insteek. Door het toevoegen van een spel-element aan de livesessie wisten we de kijkers te enthousiasmeren om mee te doen.

 

Creativiteit is KEY!

De kracht zit ‘m in creativiteit. Doe niet wat je altijd doet, zorg voor een verrassingseffect bij jouw kijkers en zoek waardevolle samenwerking. Hulp nodig? 

Prenatal livesessie

Ben jij op zoek naar een partner voor jouw influencer marketing campagnes?

Vul hieronder jouw gegevens in en Janneke van CherryPickin’ the agency – onderdeel van CARAMBA! – neemt contact met je op.