Paulies ginger

Paulies Ginger maakt kurkuma en gemberdranken met 100% biologische ingrediënten. De webshop was gemaakt, de klanten zijn tevreden en er liggen veel kansen liggen in de markt. Hoe gaan we dit aanpakken? Waar moeten we beginnen? Hoe behalen we succes? Tijd voor een samenwerking met CARAMBA!

Meer conversies uit de webshop

Paul, Yvonne en Eric zochten een partij die hen helpt bij het opzetten en beheren van hun online marketing activiteiten. Na het proeven van Paulies Ginger waren wij razend enthousiast en vol energie om aan de slag te gaan!

Vindbaarheid vergroten

De huidige klanten weten Paulies Ginger goed te vinden. Via de webshop, op de zaterdagmarkt of in één van de winkels. En dit zijn veelal terugkerende klanten omdat ze zo enthousiast zijn over de drankjes van Paulies. Maar hoe genereer je nieuwe klanten? Door online goed vindbaar te zijn op de ‘zoektermen’ waar de doelgroep op zoekt. 

Stap 1 was een uitgebreide data-analyse, het opzetten van een SEA account (Google Ads) en het uitrollen van de eerst SEO werkzaamheden.

Binnen twee maanden hadden we al 5 noteringen op de eerste pagina in Google behaald. Dit resulteerde direct in toename van het aantal websitebezoekers! 🚀

Opvallen op social media

Naast het vergroten van de vindbaarheid is het vergroten van de naamsbekendheid ook een belangrijke manier om meer sales te kunnen genereren. Eerst identificeren we de doelgroep en welke mediakanalen favoriet zijn onder de doelgroep. 

We hielpen Paulies Ginger met het opzetten van het advertentie account op Meta (Facebook en Instagram). We zetten nieuwe campagnes op en optimaliseren deze zodat we steeds het meest halen uit het mediabudget dat zij investeren. 

Ook TikTok is volledig omarmd bij Paulies Ginger. De organische video’s zetten we in voor paid advertising. Door het inzetten van zowel Facebook, Instagram als TikTok weten we alle Gemberfans te bereiken. 

Grafisch design

Wat is een campagne zonder mooie foto’s en een opvallend ontwerp? Ook dit onderdeel gaat in samenwerking met team Paulies. Zij maken de foto’s van producten / ingrediënten en wij maken er mooie advertenties van. Het oog wil ook wat. 

Partner in online marketing

Paul, Yvonne en Eric hebben het druk met de productie van hun heerlijke drankjes, het runnen van de webshop, inpakken en versturen van de bestellingen, aangaan van samenwerkingen, schrijven, fotograferen en ga zo maar door. 

Tijd voor marketing is er bijna niet. 

CARAMBA fungeert als een verlengstuk van Paulies Ginger. Wij zijn onderdeel van het team. We denken mee, adviseren, geven tips en ondersteunen bij het opzetten en uitrollen van de campagnes. Komende periode kunnen we doorbouwen op het fundament dat we met elkaar gelegd hebben. 

Paulies ginger case

Hoe ervaart Paulies Ginger de samenwerking?

Korte lijnen en prettig contact. Meedenken en samen sparren zorgt voor mooie campagnes en goede ideeën. We leren veel over de wereld van digitale marketing. Duidelijke afspraken over hoeveel tijd er aan ons besteed wordt en welke beloning daar tegenover staat, zorgt ervoor dat we nooit voor verrassingen staan. Investeren in CARAMBA! zorgt ervoor dat onze website en social kanalen goed bekeken en beoordeeld worden. Daarnaast hebben wij de begeleiding bij het tot stand komen van onze nieuwe website als meer dan perfect ervaren.”

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Contact

marketingbureau-haarlem