MOODIES UNDIES

Moodies is een Nederlands merk dat duurzaam menstruatieondergoed verkoopt. Dankzij hun vele verschillende modellen (voor ieder wat wils) en het geweldige absorberende kruisje zijn ze uniek. Daarnaast heeft Moodies ook een lijn speciaal voor “meiden” iets waarin ze zich onderscheiden van de concurrent. Als kers op de taart dragen ze bij aan het verkleinen van menstruatie armoede door broekjes te schenken aan de Sociale Kruidenier (onderdeel van de Voedselbank).

HET RESULTAAT IN ÉÉN MAAND

We hebben een influencer campagne opgezet met vijf influencers die perfect binnen de doelgroep van Moodies passen. Het doel van de campagne bestond uit drie onderdelen: Nieuwe content verzamelen voor advertenties, bereik genereren voor extra naamsbekendheid én een deel van de investering terugverdienen.

Dit is allemaal gelukt én meer.

BEREIK

In totaal hebben de influencers samen 37.800 unieke personen bereikt, van deze personen hebben er 2.474 doorgeklikt naar de website. Wat met een CTR van 6,5% een prachtig resultaat is. Naast de website bezoeken heeft Moodies er ook 375 nieuwe Instagram volgers bij.

CONTENT

Moodies maakt naast influencer marketing ook gebruik van paid advertising. Omdat het belangrijk is om hier kwalitatieve content voor te gebruiken, hebben wij de content van de influencers ingekocht. In totaal heeft Moodies 2 video’s en 4 foto’s ontvangen om te gebruiken voor organische en betaalde berichten.

SALES​

Door tijdens de selectie goed te kijken naar de doelgroep en op zoek te gaan naar de perfecte match, heeft Moodies meerdere sales gedraaid. Dit is meetbaar dankzij de unieke kortingscodes. Met deze campagne heeft Moodies 150% van de investering terugverdiend.

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇