Ondernemer, hoe snel is jouw website?

Vanaf mei 2021 is het nรณg belangrijker dat jouw website ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ๐˜€๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ is. Waarom? Google introduceert Core Web Vitals. Dat zijn ๐Ÿฏ ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป die aangeven hoe goed jouw website scoort.

Dit is op zich niets nieuws. Maar Google heeft wel aangegeven dat deze scores invloed hebben op het algoritme. Scoort jouw website goed? Heel mooi, niks meer aan doen. Scoor je niet zo goed? Dan is het tijd voor actie. Je ontvangt een lijst met verbeterpunten die je op moet pakken als je hoger wilt scoren.

Je werkt dan niet alleen aan de ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ๐˜€๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ van jouw website maar ook aan je ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ. Dat is wat je wilt, toch?

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantalย organische bezoekers met +36.000! personen in รฉรฉn jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met รฉรฉn campagne.ย 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen.