#1 in Google

Een goede strategie voor Google is essentieel om bovenaan te staan in de zoekmachine. Kies je voor ons? Dan ben je verzekerd van een team dat er echt bovenop zit en dat de ontwikkelingen goed in de gaten houdt. 

Aan de hand van de nieuwste tools brengen we jullie vindbaarheid naar een veel hoger niveau. Wat weer leidt tot een constante stroom van websitebezoekers.

TOPPOSITIE IN GOOGLE?

Wil jij topposities bereiken in Google? Onze SEO-werkwijze heeft zich bewezen voor al onze klanten. Binnen ons team vind je alle expertise om jullie vindbaarheid naar het volgende level te brengen. Wat we o.a. doen?

  • Linkbuilding
  • SEO-content 
  • Techniek
  • Lokale SEO

Samenwerken? Je kunt zelf kiezen of je alleen ondersteund wil worden bij de optimalisaties, of dat je SEO volledig wilt uitbesteden.

Google ads

Behoefte om direct resultaten te boeken? En is je doelgroep actief op zoek naar de producten/ services die jij aanbiedt. Dan is Google Ads een sterke optie! Hier kun je namelijk zelf de trefwoorden invoeren en betalen per klik naar jouw website. De campagne zal wel wat tijd nodig hebben om op te warmen maar eenmaal goed geoptimaliseerd zullen de resultaten volgen.

Zowel SEO als SEA ligt binnen onze specialiteiten. Met onze kennis en tools kunnen we een plan voor je opzetten met consistente groei op lange termijn. Neem is een kijk in onze cases om te zien wie je al zijn voorgegaan!

WHERE THE MAGIC HAPPENS...

Hoger in Google? Wij staan voor je in de startblokken. 👇

Contact

marketingbureau-haarlem