Wat zijn jouw soft conversies?

π–πšπ­ 𝐒𝐬 𝐞𝐞𝐧 ‘𝐳𝐚𝐜𝐑𝐭𝐞’ 𝐜𝐨𝐧𝐯𝐞𝐫𝐬𝐒𝐞?

Een conversie kan voor ieder bedrijf een andere betekenis hebben. In feite komt een conversie neer op iets waar jouw bedrijf direct waarde uit haalt. Denk aan een aankoop in je webshop of offerte-aanvraag voor een van jouw diensten.

Daarnaast heb je ook conversies die niet direct invloed hebben op het bedrijfsresultaat, maar wΓ©l waarde hebben. Zo’n conversie kan verklappen waar in de π’ƒπ’–π’šπ’†π’“-π’‹π’π’–π’“π’π’†π’š jouw klant zich bevindt. Voorbeelden van soft-conversies zijn:
➑️ Een specifieke webpagina bezoeken
➑️ Een video bekijken
➑️ Een e-book of whitepaper download
➑️ E-mails ontvangen en lezen

Jij hebt waarschijnlijk al goed inzicht in jouw harde conversies en weet wat er direct bijdraagt aan het bedrijfsresultaat. Maar heb jij Γ³Γ³k de zachte conversies in kaart gebracht? Weet jij welke acties iemand onderneemt voordat ze overgaan tot de harde conversie?

Ja? Of toch niet helemaal?

Wij kunnen jou helpen beter inzicht te krijgen in jouw conversies. Neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Heb je een vraag?

Let's get inspired. Maak een afspraak.