Marketing in 2022

December! De laatste maand van het jaar. Dus veel mensen kijken al vooruit naar 2022. Goede voornemens, mijlpalen, ontwikkelingen, kansen. Genoeg dingen die ons staan te wachten. De een is er maar druk mee; de ander zit nog met zijn of haar hoofd diep in 2021. Wij bij CARAMBA! kijken in ieder geval wel met een vergrootglas op het jaar 2022. Maar dan vooral de ontwikkelingen op het gebied van marketing. Wat staat ons waarschijnlijk te wachten?

Ten eerste verwachten wij dat marketing in 2022 steeds “menselijker” zal worden. Bedrijven zullen steeds meer met hun klanten omgaan alsof zij op hetzelfde niveau zitten. Dit zal ook terug gaan komen in de op-spraak-bestuurbare apparaten zoals de Google Home. Met wat verdere optimalisatie hierbinnen wordt praten met zo’n apparaat steeds normaler.

Een ander concept wat nog meer gaat terugkomen in 2022 is Augmented Reality. Met Augmented Reality kun je bijvoorbeeld een meubel van het internet via je telefoon levensgroot ‘plaatsen’ in je huiskamer. Zo kun je van tevoren zien of het meubel past bij de rest van je interieur. Wij verwachten dat dit concept verder uitgebreid zal worden onder bijvoorbeeld kledingmerken of entertainment. Dit is natuurlijk een ideale manier van kennismaken en dus om een grotere betrokkenheid creëren. Uiteraard kan AI op het gebied van marketingcampagnes ook interessante vormen aannemen.

Hey psst…

Denk jij nu: help? CARAMBA! staat voor je klaar. Ook als je met andere vragen rondloopt. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇