Ben jij lokaal al goed vindbaar op Google?

Lokale SEO is een Search Engine Optimization strategie en zorgt ervoor dat jouw onderneming beter gevonden wordt in de lokale zoekresultaten van Google. Je kent ze wel, de zoekresultaten in een Google Maps kader.

Ieder bedrijf met een fysieke locatie kan hier gebruik van maken! Als je via Google zoekt naar jouw service of product, dan komt er een Google Maps kader met 3 ondernemingen naar voren (dit noemen we ook wel de Snack Pack). Staat jouw bedrijf hier nog niet tussen? Tijd om aan de slag te gaan.

Stel, je bent een fysiotherapeut in Haarlem. Jouw patiënten zoeken in Google naar: Fysiotherapeut Haarlem. Nu wil jij natuurlijk naar voren komen in de eerder genoemde Snack Pack. Maar hoe optimaliseer je hiervoor?

Met Google My Business zet je de eerste stappen om lokaal beter gevonden te worden. Zorg ervoor dat je hier alle informatie over je bedrijf vertelt. Denk aan:

  • Openingstijden
  • Betaalmethodes
  • Verschillende hoeveelheid foto’s
  • Klanten reviews
  • Afwijkende openingstijden
  • etc.

 

Nu komen er natuurlijk meer externe factoren bij kijken om jouw concurrentie voor te zijn. Wil jij dat jouw onderneming lokaal beter zichtbaar is op de online kaart? 🗺

Hey psst…

Denk jij nu: help? CARAMBA! staat voor je klaar. Ook als je met andere vragen rondloopt. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇