Groeien op Twitter

Twitter is een ideaal platform voor bedrijven om het laatste nieuws met betrekking tot je bedrijf te delen. Ook is het kort en bondig waardoor je snel weer op de hoogte bent! Het belangrijkste is dan wel dat dit daadwerkelijk met mensen wordt gedeeld. Hiervoor ben je helaas afhankelijk van de hoeveelheid volgers die je hebt.

Het uitbreiden van je netwerk is altijd een lastig pakket. Daarom hebben we een paar simpele tips en tricks hieronder op een rijtje gezet waarmee jouw Twitter-account op gang kan komen!

Promotie van je profiel
Om jouw Twitter profiel wat meer op te laten vallen is het belangrijk om je andere social-media accounts in te zetten. Promoot je twitter account op je andere social-media accounts aan de hand van een simpele link die doorverwijst naar je twitter profiel. Hiermee neem je je huidige groep mee naar twitter wat hopelijk weer nieuwe groepen naar je profiel trekt.

Plan je tweets in
Het is belangrijk dat jouw volgers verwachtingen kunnen maken op basis van jouw twitter account (en dat jij die natuurlijk kan volbrengen 😉). Maak daarom een content planner waarin je duidelijk opzet wat en wanneer iets gepost wordt. Met een consistente upload schema zie je vanzelf een consistente groei in volgers.

Hey psst…

Denk jij nu: help? CARAMBA! staat voor je klaar. Ook als je met andere vragen rondloopt. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇