WAAROM GOOGLE ANALYTICS 4?

Google Analytics 4 heeft naast het uiterlijk een aantal leuke voordelen…

  • ♾️ Met Google Analytics 4 kun je onbeperkt events meten (dit was niet het geval bij Google Universal)

  • ⚡ GA4 is volledig ‘𝒆𝒗𝒆𝒏𝒕𝒔-𝒃𝒂𝒔𝒆𝒅’ en heeft een sterke integratie met Google Tag Manager. Succes wordt steeds meer gemeten aan de hand van ‘soft conversions’ zoals een bezoeker die een video kijkt of tot onder aan de pagina scrolt.

  • 🧑‍🔬 GA4 is gebouwd met 𝘱𝘳𝘦𝘥𝘪𝘤𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘢𝘯𝘢𝘭𝘺𝘵𝘪𝘤𝘴. Dat wil zeggen dat ze werken met Artificial Intelligence en Machine Learning om het gedrag van jouw gebruiker te voorspellen – zodat jij daarop in kunt spelen met jouw marketingacties.

  • 🤓 Er is een verbeterde visualisatie en reporting in het platform. Dit lijkt een combinatie van de vorige versie en Google Data Studio te zijn.

Op den duur wordt Google Analytics 4 de standaard, dus het is van belang om daar nú al data op te verzamelen.

Maak nu de stap naar Google analytics 4

Het is nu tijd om aan de slag gegaan met Google Analytics 4

Wij kunnen jou helpen beter inzicht te krijgen in jouw data en aankomende conversies. Neem contact met ons op als je meer wilt weten.

De resultaten spreken voor ons....

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Lets meet!

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Stuur ons een bericht