Fysiotherapie Rijnmond

Fysiotherapie Rijnmond is samen met RijnmondFit een van de grootste sport- en fysiotherapie praktijken in de regio Rotterdam. Met 8 praktijken en 5 fitnesscentra hebben de eigenaren Bas en Najia hun handen vol aan het runnen van deze locaties, het behandelen van patiënten en het aansturen van het team.

Wij hebben een sterke SEO-strategie voor hen opgezet waardoor het organisch zoekverkeer is toegenomen. Daarnaast zetten we SEA en social advertising in voor deze klant. Ben je benieuwd wat de resultaten zijn? Lees dan de case op onze website.

⮕ Marketingstrategie en executie
⮕ Online zichtbaarheid en vindbaarheid (SEA & SEO)
⮕ Social advertising

Lees de hele klantcase hier 👉https://bit.ly/3Ag82uw

 

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇