• Berichten
  • Dagelijks gespendeerde tijd per social media kanaal

Dagelijks gespendeerde tijd per social media kanaal

Wist je dat de gemiddelde YouTube-gebruiker 40 minuten per sessie op het platform actief is? Ter vergelijking, iemand spendeert gemiddeld:
๐Ÿ‘‰ 35 minuten op ๐˜๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ
๐Ÿ‘‰ 25 minuten op ๐˜š๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต
๐Ÿ‘‰ 15 minuten op ๐˜๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ
๐Ÿ‘‰ Minder dan 1 minuut op ๐˜›๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ

Het bijzondere aan YouTube is dat veel mensen dit platform tegenwoordig gebruiken als televisie. YouTube is heel erg interesse/vraag gestuurd. Je kunt dus als ondernemer op bepaalde interesses inzetten, en zo een relevante video laten zien.

Als je het aan ons vraagt ligt hier een kans voor veel ondernemers. Denk aan het opzetten van ๐’“๐’†๐’Ž๐’‚๐’“๐’Œ๐’†๐’•๐’Š๐’๐’ˆ ๐’„๐’‚๐’Ž๐’‘๐’‚๐’ˆ๐’๐’†๐’” om potentiรซle klanten opnieuw te bereiken met jouw boodschap.

YouTube leent zich ook goed voor het promoten van aanbiedingen of sale (tijdens Pasen). Of probeer nog meer aanmeldingen binnen te halen met een inschrijf-deadline.

Wat vind jij van adverteren op YouTube? Do โœ… or don’t โŒ?

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantalย organische bezoekers met +36.000! personen in รฉรฉn jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met รฉรฉn campagne.ย 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Heb je een vraag?

Let's get inspired. Maak een afspraak.