Caramba! Inhaakkalender 2022

Jaaaaa OOK WIJ hebben voor 2022 een inhaakkalender gemaakt. Want ja, de ene goeie na de andere slechte inhaker vliegen je om de oren. Soms op actueel nieuws, maar meestal a.d.h.v. een kalender gebaseerd op (inter)nationale dagen. 

En dat zijn er inmiddels enorm veel. De een nog gekker, idioter en nuttelozer dan de ander. Je zal soms wel eens denken; wat heb ík daar nu aan? Precies met die gedachte hebben wij onze inhaakkalender gemaakt. Deze is veelzijdig (voor ieder wat wils), niet té hysterisch (hoeft toch niet elke dag?) én klopt onze kalender 100%. Het zal je verbazen hoeveel inhaakkalender er rondgaan die niet eens de juiste dagen benoemen. Onze kalender is met uiterste zorg in elkaar gezet zodat jij er daadwerkelijk iets aan hebt. 

 

Oh en hulp nodig bij het verzinnen van die ene leuke inhaker? No worries, wij staan voor je klaar!

Hey psst…

Denk jij nu: help? CARAMBA! staat voor je klaar. Ook als je met andere vragen rondloopt. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ons werk

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen. 

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇