klantenkring vergroten

next level Loading....

Jouw marketingfundament staat als een huis, en dat is een geweldige prestatie! Maar om nog meer uit je marketinginspanningen te halen, is het tijd om naar the NEXT level te gaan.

Denk aan geavanceerde marketing automation funnels om jouw doelgroep betrokken te houden. Maar ook het inzetten van Big Data, influencer marketing, radio, outdoor, customer journey mapping en programmatic campagnes horen hierbij.

Is jouw marketingstrategie toe aan een volgende stap? Let’s play!

wat we doen

Serious about social

Bereik je doelgroep op TikTok, Instagram, Linkedin, Pinterest of Facebook. Onze ervaren marketeers ontwikkelen een strakke strategie voor je social kanalen en social content.

Meer kwalitatief bereik? Zet de turbo op je campagnes en kies voor inkoop van externe doelgroepdata. Hierdoor bereik je exact jouw doelgroep. Dat is pas smart!

Neem contact op

Programmatic advertising

ECHT OPVALLEN? Kies dan voor banners op websites én digitale reclamemasten langs de (snel)weg. Met programmatic advertising wordt jouw boodschap precies op het juiste moment, op de juiste plaats én aan de juiste mensen vertoond.

Opvallende advertenties zorgen ervoor dat jouw merk zich onderscheidt van de rest. Wij hebben alle technologie in huis om jouw campagnes realtime te optimaliseren voor het hoogste bereik.

Marketing automation

Marketing automation is een strategische aanpak om efficiëntie van je marketingfunnel te verhogen en meer omzet te genereren. Herhalende taken gaan we automatiseren en we voegen slimme content toe om verkoop te stimuleren. 

De keuze voor de juiste technologie (bijv. Hubspot) en passende content zijn het vertrekpunt voor een succesvolle marketing automation strategie. Onze ervaren marketeers helpen je hier graag bij.

data driven marketing

Mensen zijn waardeloze toekomstvoorspellers, maar algoritmes doen dat een stuk beter. Wat ga je kopen, wat ga je koken en waar ga je heen op vakantie?

 

Wil jij voorop lopen op het vlak van data en technologie? Met onze technologie verrijken we campagnes met externe big data én maken we look-a-likes van jouw betalende klanten. 

 

Benieuwd naar een try-out voor jouw campagne? Laten we kletsen!

Influencer marketing // Cherrypickin'

Onder de naam Cherrypickin’ bouwen we succesvolle influencer campagnes.  Onze kracht? Creativiteit! Wij zetten onze influencers ook offline in, waardoor de campagnes veel leuker zijn om naar te kijken. Want 10.000+ volgers bereiken is leuk, maar ze écht laten kijken en meeleven is nog véél leuker. Onze Cherries brengen jouw merk tot leven.

 

Lees meer over Cherrypickin’

wat onze klanten zeggen

Caramba is een fijne partner om mee samen te werken. Ze denken mee in de doelstelling die je wil behalen en helpen mee met creatieve oplossingen voor als campagnes nog niet optimaal lopen. Ze zorgen voor goede updates zodat je op de hoogte blijft van de lopende campagnes. 

MICHELLE SCHREUDERS

Samenwerken met de specialisten van CARAMBA is fijn. Het is een zeer betrokken partij die graag van A tot Z met je mee denkt om meer (online) succes te behalen. De ideeën zijn vaak erg creatief, goed doordacht en sluiten goed aan op de missie en visie van het bedrijf. Ben je op zoek naar meer conversies en (online) omzet, dan ben je bij CARAMBA aan het juiste adres!

RAIMON BEKKER

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇

Contact

marketingbureau-haarlem