ANIMatie video laten maken

Ben je op zoek naar een manier om een jouw dienstverlening begrijpelijk te maken? Of wil je een uitlegvideo laten maken? Dat kun je dit perfect doen door een animatie video laten maken. 

Wat je doel en budget ook is, wij kunnen elke animatie maken. 

✓ Vanaf 1950 euro
✓ Inclusief script 

Een steengoede animatie video

Wil je graag een bedrijfsfilm laten maken om je medewerkers te instrueren? Of wil je graag jouw product of dienst uitleggen aan potentiële klanten? Dit is allemaal mogelijk met een animatie video. Het wordt daarom ook wel een explainer video genoemd.

Ons team bestaat uit marketeers die ervaringen hebben met het realiseren van een mooie, duidelijke en aansprekende animatievideo. We denken vooraf met je mee over de insteek, stijl en boodschap van de animatie. Oftewel, marketing vertaald naar animatie.

Wat kost een animatie video?

Je kunt animaties gebruiken voor allerlei onderwerpen en in verschillende stijlen. Voordat je een animatievideo laat maken, wil je eerst weten of het binnen je budget past. Wij hanteren hiervoor vaste tarieven incl. script.

  • €1950 (meestgekozen!)
    Standaard animatie video van max. 2 minuten.
  • €2750
    Cartoon animatie. Prijs per 60 seconden.
  • €3950
    Custom animatie. Prijs per 60 seconden.
 

Bovendien zorgen wij er altijd voor dat de animatie video die wij voor jou maken, naadloos aansluit bij de doelgroep en perfect past bij de boodschap die jij wilt overbrengen.

Waarom een animatie video laten maken?

De meest voorkomende reden om een animatie video te laten maken, is om een boodschap duidelijk, krachtig en effectief over te brengen. Je hebt vast weleens gehoord van het gezegde ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden‘. Dit klinkt misschien een beetje cliché, maar het is wel waar. Met een animatie video kun je meer (en vaak ook doeltreffender!) vertellen dan in 1.000 woorden. 

Ook kun je met een animatievideo gemakkelijk je verhaal communiceren aan mensen met die een andere taal spreken of een beperking hebben. Niet alleen met de animatie zelf, maar ook doormiddel van ondertiteling.

Groot bereik via social media

De verwachting is dat video in 2022 voor 82 procent van het internetverkeer zal zorgen. Met name het delen van video’s via socialmediaplatformen zorgt voor een groot bereik.

Video’s worden 1200 procent vaker gedeeld dan een bericht dat bestaat uit een afbeelding en tekst. Als het jouw doel is dat je content via social media wordt gedeeld, is het dus interessant om je te focussen op videoposts. Ook hiervoor zijn de animaties ideaal. Al helemaal wanneer hij korter is dan een minuut, op deze manier komt hij normaal in de feed voorbij en hoeft er niet op “kijk verder” te worden geklikt.

Benieuwd of een gepersonaliseerde animatievideo laten maken iets voor jou of jouw bedrijf is? Onze marketeers helpen je graag verder.

Waar zoeken mensen naar? Waar laat de concurrentie kansen liggen? Dankzij onze slimme SEO-strategie steeg het aantal organische bezoekers met +36.000! personen in één jaar.

De uitdaging? Een jongere doelgroep interesseren voor kunstuitleen. Het resultaat? +380 leads met één campagne. 

Dankzij onze datagedreven aanpak bouwen wij advertentiecampagnes die zich terugverdienen. Voor Fairytabs hebben we +1.000 advertenties getest om de optimale strategie te ontwikkelen.