Klein Haarlem

Klein Haarlem is een organisatie die zich “de veroorzaker van creatieve en culturele dynamiek” noemt. En dat zijn ze ook! Zij staan voor de culturele community in Haarlem en organiseren diverse creatieve en opvallende evenementen. Bijvoorbeeld Parksessies: een meerdaags event met een programma vol kunst, cultuur en muziek. Daarnaast creëren zij ook levendige broedplaatsen door werkplekken te verhuren. Klein Haarlem is ook verantwoordelijk voor het Boring Festival dat in januari 2023 plaatsvindt. Ook hiervoor hebben wij meegewerkt aan de de marketingstrategie en opzet. 

Ofwel een toffe organisatie met opvallende diensten. Naast het bijzondere pand De Greiner in Haarlem, hebben zij binnenkort een nieuw kantoorpand in de Slachthuisbuurt genaamd
De Slachthub. Het voormalig slachthuis zal getransformeerd worden tot kantoorruimte. Ook het omliggende terrein wordt vernieuwd en wordt een bijzondere ontmoetingsplek in Haarlem.

Uiteraard moeten er zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte gesteld worden. Met als doel dat Klein Haarlem hun kantoorpanden vult met creatieve ondernemers en kunstenaars. Aan ons dus de vraag om de zichtbaarheid en vindbaarheid van beide kantoorpanden te vergroten. Want hoe groter de zichtbaarheid; hoe groter de kans op het vinden van de juiste huurders.

Facebook advertising

De invulling richtte zich op het vertonen van de kantoorpanden: datgene dat zij verhuren en willen laten zien. En met succes, want het huidige kantoorpand is inmiddels volledig verhuurd. We hebben een Facebookcampagne met een specifieke targeting opgezet.  Je wilt natuurlijk alleen relevante personen aanspreken: ondernemers.

Google ads (SEA)

Daarnaast hebben we een Google Ads campagne opgezet (SEA). Hiervoor hebben we geïdentificeerd welke keywords (zoekopdrachten) hierbij van groot belang zijn. Want alleen die mensen die serieus op zoek zijn, wil je bereiken. 

 

Let's START

Wake up! Wat is jouw marketinguitdaging? Onze marketeers en creatives staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.👇