Wij zijn trotse partner
van het Boring Festival!

Caramba! Media is trotse partner van het Boring Festival in Haarlem. 
Ook wij geloven in een opvallende verschijning; het anders doen dan anderen; tegen de regels; mét resultaat. Het bestaat ook zo maar dat u dit festival heeft weten te vinden dankzij ons. Hoe dan?

EXPERT IN EVENT MARKETING

Met al onze kennis over online marketing kunnen we eigenlijk voor iedereen iets betekenen.
Door slimme trucjes, de juiste tools en continu scherp te blijven levert dit verrassende resultaten op. Voor ieder doel; iedere doelgroep en voor elk bereik: geen waste. geen overkill
Eyes on the price only.

OPZET

Wat was het startpunt? Van de daken schreeuwen dat Boring Festival bestaat natuurlijk! Wij, als online marketingexpert, beginnen altijd met een analyse. Wie moet waarheen? Wanneer? Waarom? En hoe? We beginnen van scratch en hier begint het fundament van de online marketing. Want een goed begin; is het halve werk.

STRATEGIE

De juiste doelgroep weten we
vast te stellen (inclusief jij!).
Wij bereiken jou via SEA en sociale media. Google Analytics zetten we slim in rondom de ticketsale.
De kanalen staan klaar; klaar om mensen naar Boring te dirigeren en te enthousiasmeren om een kaartje te kopen. Het plan? Tussentijds bijsturen.

EXECUTIE

We ontwikkelen de online campagnes en rollen deze uit. Nauwkeurige remarketing voor effectieve achtervolging. Alles voor de kaartverkoop. Waar wordt de aankoop uiteindelijk gedaan en waar niet? Checken. Want meten = weten. We sturen bij, passen aan, testen en voeren weer uit. Met een succesvol resultaat.

Wij kunnen dus sowieso ook iets voor jou betekenen. So get in touch en laat ons je meer vertellen.

Schiet anders direct een Teams-vergadering onze agenda. In een kwartiertje kunnen we kennismaken en bepalen of we een goede marketingmatch zijn. Bekijk de agenda!

Of laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Als adviserende, ondersteunende en uitvoerende marketeers, hebben wij het volledige marketing-fundament opgezet. Met als ultiem doel meer kaarten verkopen. 

Klantcase Kunst Centrum Haarlem

Kunst Centrum

Het doel van Kunst Centrum Haarlem is om kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen ze door kunst te verkopen én uit te lenen aan abonnees. In zes maanden tijd hebben we de online zichtbaarheid verbeterd, is het verkeer naar de website toegenomen en hebben we meer dan 380 leads gegenereerd via een datagedreven e-commerce campagne.

Klein Haarlem​

Dé culturele community in Haarlem. Zet zich in voor creatieve partijen, events en ondernemers. Van Parksessies tot Boring Festival. Maar ook verhuur van kantoorpanden. Door een gerichte marketingstrategie is het gelukt om de vindbaar- en zichtbaarheid te vergroten.