Boekweit | Olie Makelaars & Taxateurs

Boekweit | Olie Makelaars & Taxateurs is het grootste makelaarskantoor in Hoorn en omgeving. Zij zijn een fullservice makelaarskantoor en focussen zich zowel op woningen als op de verkoop van bedrijfspanden. 

De grootste makelaar in omgeving Hoorn

Boekweit | Olie bestaat al bijna 50 jaar! Met deze jarenlange ervaring maken zij iedere dag het verschil voor hun klanten. Onze rol, als marketingpartner, is zorgen voor naamsbekendheid, professionalisering van alle (marketing)uitingen en het vullen van de zoekersdatabase. Boekweit | Olie is het grootste makelaarskantoor in de regio en dát moet ook online goed zichtbaar zijn.

Vindbaarheid Vergroten

Online vindbaarheid is een bepalende factor voor succes. Daarom willen we virtueel vastgoed opbouwen! Zoekmachine-optimalisatie gaat bij een makelaar net iets anders dan ‘normaal’. Woningen worden na de verkoop weer van de website verwijderd. Weg pagina, weg tekst, weg ranking! 

Wij hebben voor Boekweit | Olie een SEO en SEA strategie ontwikkeld die staat als een huis. Hierbij hebben we rekening gehouden met de verschillende doelgroepen én verschillende oriëntatiefases van klanten. Dus van ‘huis verkopen’, naar ‘hoekwoning Hoorn’ (type huis)tot ‘wonen in Kersenboogerd’ (wijk).

Daarnaast hebben we nog meer slimme SEO-ideeën toegepast.
Benieuwd? We vertellen je graag meer!

Naamsbekendheid vergroten

In overleg ontwikkelen we regelmatig campagnes om de naamsbekendheid te vergroten. Voor extra impact combineren we online en offline media. Denk aan een social media campagne, offline flyers, digitale billboards van Bereik.nl en een outdoorcampagne met driehoeksborden… En dat allemaal gelijktijdig voor extra impact! 

In het online geweld worden offline campagnes soms vergeten. Voor sommige organisaties is offline juist een hele sterke aanvulling op de gehele marketingstrategie. Wij hebben dit ook voor Boekweit | Olie ingezet om de naamsbekendheid in de regio een boost te geven. 

Fanbase opbouwen

Boekweit | Olie is de grootste makelaar in regio Hoorn. Dit moet ook online zichtbaar zijn qua volgers en bereik. We ontwikkelen regelmatig nieuwe plannen en strategieën om de online kanalen te laten groeien. Zowel in volgers als in bezoekersaantallen.
WhatsApp Image 2021-01-22 at 15.32.26 (1)

Campagnematig denken

We proberen Boekweit | Olie uit te dagen om vooruit te blijven denken en nieuwe doelgroepen aan te boren. Naar aanleiding van onze strategiesessies, hebben we o.a. een campagne ontwikkeld voor 60-plussers. Op de woningmarkt wilt deze doelgroep graag doorstromen, maar ze kunnen geen passende woning vinden.

De overkoepelende boodschap binnen deze campagne was ‘wij brengen je in beweging’. Dankzij de grote zoekersdatabase en participatie in nieuwbouwprojecten weet het team van Boekweit | Olie hoe de woningmarkt in Hoorn zich beweegt. Hierdoor kunnen zij vraag en aanbod actief verbinden. 

makelaar marketing

Hoe ervaart Boekweit de samenwerking?

Korte lijnen en prettig contact. Meedenken en samen sparren zorgt voor mooie campagnes en goede ideeën. We leren veel over de wereld van digitale marketing. Duidelijke afspraken over hoeveel tijd er aan ons besteed wordt en welke beloning daar tegenover staat, zorgt ervoor dat we nooit voor verrassingen staan. Investeren in CARAMBA! zorgt ervoor dat onze website en social kanalen goed bekeken en beoordeeld worden. Daarnaast hebben wij de begeleiding bij het tot stand komen van onze nieuwe website als meer dan perfect ervaren.”
20191002_MR_362998

Ben jij klaar voor next level marketing? Let's meet!

Je kunt direct een Teams-meeting inschieten in onze agenda. Tijdens deze meeting (ca. 15 minuten) kunnen we kennismaken en bepalen of we een goede marketingmatch zijn. Bekijk de agenda!

Of laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.